Καλωσορίσατε στο Κέντρο Ενημέρωσης Paraquat

Ρίξτε μια προσεκτική ματιά στο εσωτερικό ...Το Κέντρο Ενημέρωσης Paraquat έχει υποστεί μια πλήρη ανανέωση για να διευκολύνει τον εντοπισμό πληροφοριών, όχι μόνο για το paraquat, αλλά επίσης για μια τεράστια ποικιλία συστημάτων καλλιέργειας ανά τον κόσμο, στα οποία το paraquat αποτελεί ένα από τα πιο ζωτικά εργαλεία για τους αγρότες. Σας παρουσιάζουμε ένα γρήγορο οδηγό για να μετακινηθείτε στην ιστοσελίδα. Χρησιμοποιήστε τη ράβδο πλοήγησης στο πάνω μέρος για να κάνετε περιήγηση των κύριων ενοτήτων του ιστότοπου:
  • Ο τίτλος Ειδήσεις & Άρθρα περιλαμβάνει τοπικά άρθρα για το paraquat και για τον τρόπο που χρησιμοποιείται ώστε να αυξάνεται η αγροτική παραγωγικότητα.
  • Για να διαπιστώσετε το γιατί οι αγρότες εκτιμούν το paraquat και γιατί η χρήση του βοηθάει τις οικογένειές τους, την ευρύτερη κοινωνία και το περιβάλλον, κοιτάξτε στα Οφέλη.
  • Για να ανακαλύψετε τον τρόπο που χρησιμοποιούν το paraquat οι αγρότες σε διαφορετικές καλλιέργειες και χώρες, εξερευνήστε τη Χρήση. Αυτή η ενότητα περιλαμβάνει περιπτωσιολογικές μελέτες από όλο τον κόσμο. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί η μηχανή αναζήτησης Google Earth για να δείτε αυτές τις τοποθεσίες όπου το paraquat χρησιμοποιείται για την αύξηση της παραγωγής τροφίμων.
  • Για να μάθετε σχετικά με θέματα ασφάλειας, τον τρόπο ρύθμισης του paraquat και προγράμματα υπεύθυνης διαχείρισης που καλύπτουν την εκπαίδευση και την κατάρτιση στην ασφαλή χρήση, κάντε κλικ στην Ασφάλεια.
  • Αν αναζητάτε λεπτομερή ενημέρωση συμπεριλαμβανομένων επιστημονικών θεμάτων για το paraquat, τον περιβαλλοντικό του αντίκτυπο και τα πάντα για τις σημαντικές παγκόσμιες καλλιέργειες, επισκεφτείτε την Τράπεζα Γνώσης.
  • Αν θέλετε μια γρήγορη ματιά στα βασικά γεγονότα, κοιτάξτε στα Συχνά Ερωτήματα, ή βρείτε το Φύλλο Δεδομένων Paraquat στην Τράπεζα Γνώσης.
Από την αρχική σελίδα, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις διάφορες συντομεύσεις σε είδη πληροφοριών σχετικά με συγκεκριμένα σημεία, ή συλλογές πληροφοριών για συγκεκριμένους τομείς. Δείξτε και κάντε κλικ στον παγκόσμιο χάρτη για να δείτε πού χρησιμοποιείται το paraquat ανά τον κόσμο. Στη δεξιά πλευρική ράβδο, η οποία εμφανίζεται σε όλες τις σελίδες με άρθρα, μπορείτε να δείτε σχετικά σημεία που είναι επιλεγμένα από άλλες ενότητες για περισσότερες πληροφορίες. Εξερευνήστε τον ιστότοπο και αν δε μπορείτε να βρείτε αυτό που ψάχνετε, τότε σας παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας.